Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Notaris te gast bij Alzheimercafé

Gemert/Laarbeek - Het Alzheimercafé Gemert/Bakel-Laarbeek kijkt terug op een mooie en goede start in 2018 en gaat vol vertrouwen en met enthousiasme het nieuwe jaar in. Op dinsdag 8 januari is er een notaris te gast.

Dementie vermindert het vermogen om eigen wensen kenbaar te maken. Als u dementie hebt, kunt u op een bepaald moment uw belangen niet meer zelf behartigen. Welke rechten hebt u dan? Wie behartigt uw belangen? En welke rechten hebben uw vertegenwoordigers? Het is belangrijk om uw wensen vast te leggen en zaken tijdig te regelen. Maar ook de juridische bescherming van iemand met dementie is belangrijk: rechtsbescherming. Want soms moeten familieleden extra maatregelen treffen om de zaken goed te kunnen regelen.

U bent van harte welkom op dinsdag 8 januari, locatie: De Eendracht aan de St. Annastraat 60 in Gemert. Inloop vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.00 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>