Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 464a6a
Foto: Bibliotheek De Lage Beemden
Algemeen

Gedichtenwedstrijd in het kader van de Poëzieweek 2019

Laarbeek - Poëzie is een cadeautje van taal. Poëzie verrast en verwondert, een gedicht raakt het hart en geeft kleur aan de dag. Bibliotheek De Lage Beemden daagt jong en oud uit om mee te doen aan de Gedichtenwedstijd die wordt gehouden in het kader van de Poëzieweek 2019.

Het thema 'Vrijheid'
Het thema van de Poëzieweek is dit jaar 'Vrijheid'. Het gedicht moet dan ook 'vrijheid' als onderwerp hebben. De deelnemers van de wedstrijd worden verdeeld in twee categorieën; leeftijd 8 t/m 17 jaar en 18 jaar en ouder. De jury kiest in elke gemeente uit beide categorieën een winnaar. De zes winnaars worden rijkelijk beloond!

De winnende gedichten worden op groot formaat tentoongesteld in alle vestigingen van Bibliotheek De Lage Beemden. De gedichten mogen voorgedragen worden tijdens de 4/5 mei herdenking in de eigen gemeente van de winnaar. De zes gedichten worden gepubliceerd in de lokale kranten. De winnaars ontvangen een linnen tasje met daarop een afdruk van hun winnende gedicht.

De dichters kunnen van 1 tot en met 27 januari 2019 hun gedicht inleveren tijdens de bemande uren in de bibliotheek of insturen naar info@bibliotheekdlb.nl. Onder vermelding van naam, e-mailadres, woonplaats en leeftijd. Kijk voor meer informatie en de wedstrijdvoorwaarden op www.bibliotheeklagebeemden.nl. De bibliotheek wenst iedereen veel inspiratie en schrijfplezier.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>