Logo mooilaarbeek.nl
Maar liefst 52 personen namen deel aan het gezellige oliebollenkeeztoernooi    | Fotonummer: c168a1
Maar liefst 52 personen namen deel aan het gezellige oliebollenkeeztoernooi (Foto: )

Gezellig oliebollenkeeztoernooi bij de Tapperij

Beek en Donk - Bij de Tapperij vond op 30 december voor de eerste keer een 'oliebollenkeeztoernooi' plaats. Maandelijks wordt daar al dit gezellige spel gespeeld. Nu was er de mogelijkheid om hier ook op een zondagmiddag in de kerstvakantie aan deel te nemen. Dat er belangstelling voor was bleek wel uit de aanmeldingen van maar liefst 26 koppels van twee personen.

Deelnemers werden ontvangen met een koffie of thee en lekkere cake. Eveneens werden ze tussendoor nog eens verwend met een warme oliebol. Na een spannende en gezellige middag was er de prijsuitreiking. De organisatie had voor elke deelnemer een tas met daarin een leuke attentie. In plaats van de traditionele drie beste prijzen was dit keer besloten de deelnemers die eindigden op een 1e, 5e, 10e, 15e of 20e plek te voorzien van een extra gevulde tas met inhoud.

Fijn was om te horen dat het zo'n gezellige middag was die zeker voor herhaling vatbaar was.

Ook interesse om eens te komen keezen? Elke tweede vrijdag van de maand kan men deelnemen aan dit leuke spel. Hiervoor stuur je uiterlijk een paar dagen van tevoren een email aan keezentapperijbeekendonk@gmail.com. Of houd de Facebookpagina van De Tapperij of de agenda in DeMooiLaarbeekkrant in de gaten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>