Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 597216
Foto: Mark Barten
Algemeen

TTV Een en Twintig druk met Kwizut

Beek en Donk - 'De potloden geslepen, de tafelopstelling klaar, de laptops opgeladen aangesloten op het speciaal aangelegd netwerk en de koelkasten waren aangevuld! Dat kan maar één ding betekenen... Kwizut Tijd!'

Al meerdere jaren doet namens TTV Een en Twintig een enthousiast team mee aan de jaarlijkse dorpsquiz Kwizut. Samengesteld met tafeltennisleden, familie en vrienden wordt Kwizut iedere keer weer fanatiek aangepakt door TTV Een en Twintig. Zodra de eerste informatie van inschrijving verschijnt op de Kwizutpagina, vormt de Kwizut groepsapp van het team het begin van de voorbereidingen op de avond van 29 december.

Met zo'n 30 personen was het afgelopen zaterdag dan ook een georganiseerde drukte van jewelste in de kantine van de vereniging. Er werd gezwoegd, gezweet en vele hersenen werden gekraakt om tot de antwoorden van allerlei uiteenlopende vragen te komen. Ook de opdrachten die moesten worden uitgevoerd werden met veel enthousiasme ontvangen door de fanatiekelingen! Een bingo in tennistenue, een traditionele haka, een eigen kwizut mascotte en een heuse fietstocht in de Beek en Donks kern op zoek naar verschillende afgebeelde huizen waren voorbeelden hiervan.

Ook de lokale media kwam enkele foto- en filmopnamen maken van de aanpak van het team tijdens de quizavond. Na afloop werd er in de kantine met z'n allen nagepraat over de vragen en mogelijke oplossingen, de afgelegde fietskilometers en werd uiteraard de dorst gelest na zo'n intensief vragenvuur!

Al met al een zeer geslaagde avond waar met veel plezier op teruggekeken kan worden. Op zaterdag 12 januari zal er tijdens de feestavond het winnende team van Kwizut 2018 worden bekendgemaakt die zich de slimste van Beek en Donk mag noemen een jaar lang! Tijdens deze avond zal team TTV Een en Twintig met een flink aantal teamleden aanwezig zijn om de titel hopelijk in ontvangst te mogen nemen.

Bezoek ATTC'77
Op donderdag 17 januari wordt een oude traditie in ere hersteld. ATTC '77 komt dan op bezoek in de tafeltennishal in Beek en Donk. De uitwisseling met onze bevriende tafeltennisvereniging uit Aarle-Rixtel is na jaren teruggekeerd. De uitwisseling met ATTC '77 is een mooie voorbereiding op de clubkampioenschappen van TTV Een en Twintig die op zaterdag 19 januari plaats zal vinden. Kortom genoeg tafeltennis activiteiten om de winterstop door te komen! Kijk voor de openingstijden, evenementen en meer informatie op www.ttveenentwintig.nl of volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>