Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 21206c
Foto:

Alvast oefenen met de Sensuele Polonaise

Beek en Donk - Tijdens de carnaval in Ganzendonck meedoen met de spraakmakende Sensuele Polonaise? Ja, dat kan!

Maar hoe ga je dat dan doen? Dat is een vraag die velen bezighoudt. De carnavaleske zanggroep BH Titus en zijn Himmels gevolg lijken daar wat op gevonden te hebben. Op zondagmiddag 20 januari organiseert BH Titus in samenwerking met Dave van de Burgt een heuse oefensessie voor deze bijzondere polonaise. De oefensessie zal worden gehouden gedurende de opnames van een heuse videoclip.

Al jaren werkt BH Titus en zijn Himmels gevolg in het geheim aan een succesvolle formule om eindelijk eens het Laarbeekse Liedjesfestival op hun naam te mogen schrijven. Ondanks hun tomeloze inzet en werkelijk fantastische liedjes is dat tot op heden onbegrijpelijk nog niet gelukt. Dit jaar ligt BH Titus en het gevolg volledig op ramkoers en dit seizoen is een werkzame formule gevonden om 2 vliegen in 1 klap te verdoven. Tijdens de spectaculaire opnames voor hun videoclip van hun laatste HIT, krijgen bezoekers de kans om hun 'sensuele polonaise skills' te oefenen. Zonder vooraf al teveel te verklappen zullen deze unieke opnames legendarisch gaan worden. Ze leggen enerzijds de allereerste sensuele moves van de Ganzendonckse Sensuele polonaise vast en tegelijkertijd wordt de belangrijke Ganzendonckse carnavalshit van BH Titus vastgelegd voor het nageslacht.

Maar dat kunnen Dave en BH Titus niet alleen natuurlijk, en daarmee wordt hierbij ook de oproep gedaan aan alle Ganzendonckers en Ganzendonckerinnekes om hierbij aanwezig te zijn. Iedereen is welkom, maar vooral notoire drinkers, klapvee, on-ervaren Poloneezers en argeloze figuranten worden gevraagd om mee te doen aan de opnames. U wacht een onvergetelijke middag en dan bent u diegene die later tegen zijn of haar kleinkind zeggen kan: "Kijk daar achter dat broekje ... dan ben ik." Later in iedere tennis-, voetbal-, of sportkantine zal nog vaak gesproken worden over ... Waar was ik toen de videoclip van BH Titus werd opgenomen. De middag start om 14.00 uur waarbij aanwezigen eerst een veiligheid- en gezondheidsinstructie krijgen om vervolgens helemaal los te gaan in eigen sensualiteit.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>