De Heikneuters op bezoek bij de carnavalsmiddag van KansPlus
De Heikneuters op bezoek bij de carnavalsmiddag van KansPlus

Prinsenpaar Mariahout bezoekt carnavalsmiddag KansPlus

Algemeen

Mariahout - Het jaarlijkse KansPlus carnavalsbal stond weer op het programma, dit jaar was dit bij Karel in de Koekoek in Lieshout. Het is een carnavalsavond speciaal voor mensen met een beperking. Te gast waren dit jaar prins Tom en prinses Vivian van De Heikneuters.

Zij vertellen: "Super leuk dat wij hier bij aanwezig mochten zijn. Het is een avond waar altijd veel animo voor is, een avond vol enthousiasme! Onder genot van een drankje, werden we feestelijk ontvangen door onder andere de dansmarieke en het Grottendorfer blaaskapel.

De kerstman was voor deze speciale avond ook uitgenodigd. Hij nam iedereen persoonlijk bij zich, met een woordje en een cadeautje. Sommige maakte van dit moment meteen gebruik om hun eigen talent te showen. Er werden liedjes gezongen en mooie muziekoptredens gegeven.

Na het officiële gedeelte, kon het feest pas echt beginnen! De polonaise werd meteen ingezet toen Carlos Donkers als verrassing kwam optreden. We hebben niet meer stil kunnen staan, door al het enthousiaste om ons heen.

Deze avond hebben we te danken aan de organisatie en alle vrijwilligers die hen hierbij steunen, complimenten daarvoor. Voor ons Prins Tom, prinses Vivian, adjudant Stijn en hofdame Susanne was het een avond die zeker niet mag ontbreken. We kijken met zijn allen terug op een fantastische avond."