Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 57902a
Foto: Foto:
Politiek

Voorbespreking ABL

Laarbeek - ABL houdt een vooroverleg waarvoor ze alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigen om zodoende hun commissieleden de juiste inzichten mee te geven. Dit vooroverleg vindt plaats op maandag 7 januari aanstaande om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Onderwerpen die ondermeer op de agenda staan: Rekenkamerrapport participatie sociaal domein, . Vangnetregeling, Zienswijze op de N279, Herziening open plekkenbeleid, Aanpak evaluatie ondernemersfonds, Aanpak circulaire economie.

U ben van harte welkom om over de onderwerpen mee te praten samen met hun raads- en commissieleden, wethouder, bestuur en andere ABL-leden. ABL waardeert namelijk ieders zienswijze op de onderwerpen. Uiteraard kunnen ook andere punten aan de orde worden gesteld.

De complete agenda van de raadscommissies kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor de commissievergaderingen van 8, 9 en 10 januari. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met op via info@abllaarbeek.nl of www.abllaarbeek.nl Zij staan voor u klaar.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>