Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d44c28
Foto:
Algemeen

Acties Ondernemersvereniging Heuvelplein vallen in de smaak

Beek en Donk - Uit een enorme hoeveelheid van ca. 4000 deelnemers aan de Heuvelplein actie zijn zaterdag 22 december de prijzen getrokken voor de Kerst stempelkaartactie op het Heuvelplein.

Te winnen waren dit keer 10 kleinere kerstpakketten en een prachtige hoofdprijs van supermarkt EMTÉ; een winkelwagen vol producten! Winnaar van de hoofdprijs was Dhr. Dekkers. EMTÉ bedankt voor deze geweldig mooie prijzen! De gelukkige winnaars namen hun geschenken met veel plezier en dank in ontvangst.

Op Oudejaarsdag, 31 december, werd op het Heuvelplein een sfeervol en gezellig samenzijn gehouden door Buurtvereniging de Eendracht in samenwerking met Ondernemersvereniging Heuvelplein. De buurtvereniging stond weer in de oliebollenkraam. De opbrengst van de oliebollenverkoop was voor Buurtvereniging de Eendracht die daarvan weer diverse activiteiten gaat houden voor alle leden.

En leden van Ondernemersvereniging Heuvelplein bemanden de soepjes en drankjes. Het plein werd druk en gezellig bezocht. Iedereen had de tijd om lekker bij te kletsen en elkaar een mooie jaarwisseling te wensen. Kinderen konden sterretjes en marshmallows krijgen op het plein bij de leden van het Heuvelplein. En er was die middag gezellige muziek rond het vuur.

Ook deze dag waren de reacties van alle bezoekers zo positief, dat de activiteitencommissie ook in dit nieuwe jaar weer met veel plezier diverse leuke activiteiten voor u gaat organiseren. Te beginnen met een mooie actie met Carnaval en de volgende stempelkaartactie is voor Moederdag. Maar daarover volgt t.z.t. méér informatie in DeMooiLaarbeekKrant en op de Heuvelplein Facebookpagina.

Rest hen u te danken voor uw bezoeken aan het sfeervolle hart het Heuvelplein. Zij wensen u een mooi en gezellig nieuw jaar. En al de leden staan ook in het nieuwe jaar voor u klaar met prachtige producten, aanbiedingen, acties en goed advies. Graag tot ziens.

Stempelactie
Ondernemersvereniging Heuvelplein houdt 4 keer per jaar een dergelijke stempelactie (Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst). Per keer worden er prachtige prijzen verloot onder alle deelnemers. Wilt u als bedrijf ook deelnemen aan deze mooie acties van ondernemersvereniging Heuvelplein? Spreek Marga Vastré of Frank Haverkort (Fietsvakman van den Berg) aan.

Informatie via e-mail: vastroij1@onsbrabantnet.nl. En wordt ook lid via het secretariaat Mieke van den Bergh e-mail: info@ondernemersverenigingheuvelplein.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>