Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 813c0d
Foto:
Algemeen

Uw wens bij wensboom Plein de Kuiperij is gelezen

Lieshout - 1200 lichtjes dansen heen en weer, in de wensboom op Plein de Kuiperij. Dankzij o.a. de leefbaarheidssubsidie van Dorpsraad Lieshout. Een lint naar de boom toe is inmiddels voorzien van ruim 65 wenskaartjes, die wiegelen en waggelen heen en weer.

Soms kruipen de kaartjes door een windvlaag dichtbij elkaar, zoals met deze dagen gebruikelijk is; bij elkaar zijn brengt 'warmte' en de lichtjes brengen sfeer.

Soms hangen de kaartjes mooi uiteen, omdat nieuwsgierige aagjes interesse hebben in andermans wensen. De wensen reflecteren mooi de veelzijdigheid van de mensen die op het Plein komen. Er staan wensen op de kaartjes van kinderen, ouders, ouderen etc. Bijzonder is de wens van een kind wat zijn/haar 'beer tot leven' wil laten komen. Iemand vindt dat 'het plein totaal weg moet' en 'de tegenhanger geeft juist aan van niet'. Iemand is bezorgd om de medemens en weer iemand behoed zijn (klein-)kinderen voor het kwade. Er wordt gevraagd om vrede en gezelschap en ga zo maar door…

Twee wensen zouden ook in vervulling kunnen gaan, zo lijkt tenminste; Iemand wil graag een dagje met de politie meelopen, Iemand wil graag gezellig een rondje rijden in een auto.

Ook wil de organisatie graag in contact komen met diegene die last ervaart van de speeltuin. Diegene die deze 3 wensen geschreven hebben kunnen zich melden via: pleindekuiperij@gmail.com, of bel Sandra: 06-18526196. Zij gaan proberen dat te regelen. Op naar een mooi 2019!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>