Logo mooilaarbeek.nl
Jurgen Verhagen, Blauwwitter van 2018   | Fotonummer: 911e3f
Jurgen Verhagen, Blauwwitter van 2018 (Foto: )
Sport

Jurgen Verhagen blauwwitter van 2018

Lieshout - Traditiegetrouw ging bij ELI de nieuwjaarsreceptie op 1 januari om 12.00 uur van start. In een druk bezochte kantine blikte Frans van de Hurk eerst terug op de (sportieve) prestaties van 2018 om vervolgens het woord te geven aan Hans van Schaik; voorzitter van de supportersclub van ELI.

Hij mocht bekend maken dat Jurgen Verhagen was verkozen tot 'Blauwwitter 2018'. De Blauwwitter is iemand die zich het afgelopen jaar of de afgelopen jaren op een bijzondere manier voor ELI heeft ingezet. En dat heeft Jurgen zeker als onder andere jeugdleider, beheerder van de tenues, voorzitter jeugdcommissie, accomodatiebeheer en bestuurslid.

Er waren ook weer een heel aantal jubilarissen die in het zonnetje gezet werden. Peter Spang, Hans van Schaik, Rob Vereijken, Michel den Bol, Bart Winkelmolen en Joan Peters worden gefeliciteerd met het 25 jarig lidmaatschap. Mark Gilsing, Harm Gilsing, Karel Huygens, Richard Michels en Gerard van Ras met 40 jaar en Rein Dekkers met maar liefst 60 jaar lidmaatschap.

Tot slot werd vooruitgeblikt op het komende jaar. 2019 is namelijk een jubileumjaar voor ELI. Op 29 juni bestaat de vereniging 90 jaar! Dat gaan ze het hele jaar vieren met een 90's party voor de leden op 12 januari, een jubileumdag en -avond op 29 juni waarover nog meer informatie volgt, en tot slot met een goederen- en dienstenveiling op zaterdag 2 november in café zaal de Koekoek in Lieshout. Noteer dat maar alvast in de agenda!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>