Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 5d13d2
Foto:
Carnaval

Mediahype rondom Sensuele polonaise krijgt muzikaal vervolg

Beek en Donk - ''Een likske in oewe nek"? Liefhebbers van de Sensuele polonaise kunnen binnenkort hun hart ophalen. Je kon er natuurlijk op wachten, de mediahype rondom de Sensuele polonaise krijgt een muzikaal vervolg. Hijdie van De Beweging brengt nog deze maand het nummer 'De Sensuele Polonaise' uit en dat belooft nu al de carnavalshit van het jaar te worden.

Beweging Op d'n Tocht bedacht een workshop 'Sensueel polonaise lopen (met de kleren aan)' op Facebook en kreeg daarmee eind vorig jaar landelijke bekendheid. Zelfs onze zuiderburen hebben inmiddels interesse getoond om een soortgelijke workshop in België te organiseren. Met meer dan 4000 gegadigden moest er natuurlijk ook een eigen lied komen om de Sensuele polonaise te dansen.

Artiestenstal De Hennies ondersteunde de Beweging bij deze wederopstanding van de polonaise. Zij hebben studio, hun beste producer en het hitduo De Hennies ingezet om er een echte kraker van te maken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>