Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 2f25b5
Foto:
Onderwijs

Ouders Obs Het Klokhuis treden op

Beek en Donk - Het Klokhuis heeft presentatie en voordragen hoog in het vaandel staan. Elke woensdag komen alle klassen samen in de aula en zijn er verschillende optredens van de klassen en kinderen te zien. Ook de leerkrachten treden op en de kinderen genieten daar enorm van.

Een paar jaar geleden is het idee ontstaan om niet alleen de kinderen en de leerkrachten een podium te bieden, maar ook om de ouders een kans te geven. Hoe leuk is het als kinderen zien dat niet alleen zij optreden, maar ook de ouders. Er is een oproep geplaatst en het eerste toneelgroepje van ouders was al snel een feit.

Afgelopen kerstvakantie is alweer het vierde optreden opgevoerd door ouders. De voorstelling over een verwende en boze koning die altijd zijn zin moet hebben, verliep hartstikke leuk. Er is voor ieder wat wils en daar gaat het uiteindelijk om. Samen vieren, samen beleven en samen genieten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>