Logo mooilaarbeek.nl
Het bestuur met vlnr. Anne Swinkels, Gert Lahaije, Stan van der Heijden, Ton Slaets en Peter van Leuken   | Fotonummer: 37c6a7
Het bestuur met vlnr. Anne Swinkels, Gert Lahaije, Stan van der Heijden, Ton Slaets en Peter van Leuken (Foto: )
Sport

Nieuwjaarsreceptie BC Mixed

Beek en Donk – De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Badmintonclub Mixed vond vrijdag 4 januari plaats. Bij de jeugd werd tijdens de training geproost met kinderchampagne. De volwassenen kregen in de kantine een mooie avond aangeboden met een woordje van het bestuur, een mooi buffet en natuurlijk een glas champagne om te proosten op het nieuwe jaar.

De kerstvakantie was nog niet voorbij, maar toch was het bij de Mini's en de jongste jeugdgroep erg druk in de zaal. De jeugdcommissie had een paar heerlijke flessen met kinderbubbels gehaald en na een kort woordje hieven alle kids het glas op een sportief 2019.

De volwassenen werden in de kantine getrakteerd op een mooie avond. De activiteiten commissie onder leiding van Anja Beekmans en Sonja van Erp had weer een heerlijk en uitgebreid buffet samengesteld. De aanwezigen kregen een boekje over de bijna 60 jarige geschiedenis van BC Mixed. En uiteraard was er champagne en een kort woordje van voorzitter Ton Slaets namens het hele bestuur. De voorzitter benadrukte vooral het belang van de vrijwilliger. Mensen die het leuk vinden om iets voor de club te doen. Zonder hen zouden veel dingen niet gebeuren en zou een club als BC Mixed niet kunnen bestaan. "Wij zijn als bestuur dan ook bijzonder trots op onze vele vrijwilligers", aldus Ton Slaets. Hij hief met de ruim 65 aanwezigen het glas voor alle vrijwilligers en proostte op een mooi, gezond en sportief 2019.

Voor meer foto's en informatie over de vereniging kijk je op www.bcmixed.nl en volg je hen op social media.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>