Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 7e5a78
Foto:
Sport

Jubilarissen ASV'33 gehuldigd bij nieuwjaarsreceptie

Aarle-Rixtel - In een volle kantine vond afgelopen zondag de nieuwjaarsreceptie van ASV'33 plaats. Toen iedereen binnen was trapte Hans van Asten de receptie af met zijn nieuwjaarsspeech waarin hij terugkeek op het afgelopen jaar en vooruitkeek op het nieuwe jaar.

Na de speech werden de jubilarissen gehuldigd. Frank Beekmans, Wilco van den Nieuwenhof, Peter Raymakers en Jordy van de Velden werden gehuldigd voor het 25-jarig lidmaatschap. Maurice Frenken werd gehuldigd voor het 40-jarig lidmaatschap. Harrie van den Boogaard, Martien van Dijk, Willie Lentjes en Maarten Vogels werden gehuldigd voor het 50-jarig lidmaatschap. ASV'33 bedankte hen allen voor hun steun en inzet voor ASV'33 en hoopt hen nog vele jaren bij ASV'33 te mogen begroeten.

Daarna was er aandacht voor een bijzonder jubileum. Marthie van Alem werd naar voren geroepen om hem te huldigen voor het feit dat hij 50-jaar een bestuursfunctie bij ASV'33 uitvoert. Een bijzondere prestatie uiteraard waarvoor hij een daverend applaus kreeg.

Tot slot proostte voorzitter Hans van Asten met alle aanwezigen op een gezond, gelukkig en sportief 2019!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>