Logo mooilaarbeek.nl

Succesvolle Kerstspeurtocht Aan de Wielen

Aarle-Rixtel - Aan de traditionele Kerstspeurtocht van Aan de Wielen namen dit keer een recordaantal van 226 personen deel, 166 volwassenen en 60 kinderen onder de 16 jaar. Uiteraard moest de organisatie alle zeilen bijzetten om iedereen van een prijs te voorzien.

De 12 foto's die gezocht moesten worden leverden voor de meeste teams niet de grootste problemen op, maar wel de 24 quiz-vragen. Een van die vragen was, wie toentertijd het voormalige bejaardenhuis de Witte Poort geopend had. Velen wisten niet dat dat Willem Drees was.

Vrij vlug nadat alle formulieren ingeleverd waren werd op het computerscherm, naar de met spanning uitgekeken uitslag, geprojecteerd. Met een klein verschil van 10 punten was het fam. van Beek gelukt om met 330 punten de titel te prolongeren en mochten ze weer de wisselbokaal in ontvangst nemen. 2e werd de fam. van Bommel/van Wijk met 320, 3e de groep Donkers met 305.

Het nieuwe jaar begon voor de Aarle-Rixtelse vereniging ook succesvol, want bij de MTB/tocht op zondag 6 januari mocht men 460 deelnemers begroeten. Zondag 13 januari staat de 3e cross van het winterseizoen op het programma.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>