Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ceaddb
Foto:
Sport

Laarbeek Actief goed begonnen aan 2019

Laarbeek - Laarbeek Actief heeft van 2 tot en met 4 januari leuke en sportieve activiteiten op touw gezet voor de jeugd. De verschillende activiteiten werden druk bezocht.

De tik- en balspelen (groep 1 t/m 4) was de eerste activiteit die werd gehouden. De kinderen begonnen met een warming-up spelletje om alvast in de sfeer te komen van de activiteit. De kinderen waren erg enthousiast en wilden heel graag laten zien wat ze al konden. Na wat tikspelletjes en een drinkpauze gingen ze verder met de balspelen.

Een dag later, 3 januari, vonden de 'Olympische Winterspelen' plaats voor groep 5 t/m 8. De deelnemende kinderen hebben allerlei verschillende sporten gedaan, die tijdens de winterspelen gehouden worden. De kinderen werden ingedeeld onder verschillende landen, waarbij ze met elkaar de strijd aan gingen bij ijshockey, curling, bobslee, schansspringen en freestyle skiën en schaatsen!

In de middag was er voor deze groepen 'Table Stars'. Er werd kennis gemaakt met de tafeltennissport. Er werden verschillende spelletjes gedaan die te maken hebben met het tafeltennissen en oog-/handcoördinatie. De les werd gegeven door een lid van TTV Een en Twintig en was erg leuk en leerzaam. Na de les werd er uiteraard nog een toernooitje rond de tafel gespeeld en konden de deelnemers een leuke prijs winnen. Verder kreeg iedereen na afloop een mooi certificaat, omdat ze goed mee hadden gedaan met de les.

Tijdens de laatste dag (4 jan.) van de vakantieactiviteiten stond het populaire luchtkussenspektakel op het programma. De afsluiter van de kerstvakantie werd druk bezocht. Met name bij groep 1 en 2 was het erg druk. De kinderen werden in 5 groepen verdeeld en elke groep had een eigen begeleider. Zowel voor vragen als voor de veiligheid.

Er stonden 5 enorme luchtkussens in gymzaal Den Ekker, waar de kinderen helemaal los konden gaan. Kruipend, springend en huppelend ging iedereen met plezier over de stormbanen. Er hing een geweldige sfeer in de zaal en zonder ongelukken heeft Laarbeek Actief de vakantieactiviteiten plezierig en veilig afgesloten.

Overige activiteiten/vakanties inschrijven
Omdat de activiteiten de afgelopen vakanties een groot succes waren zal Laarbeek Actief ook de komende periode zich inzetten voor de Laarbeekse jeugd, volwassenen en ouderen. Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op Facebook: LaarbeekActief. Of meld je aan via de WhatsApp groep. Hier blijf je op de hoogte en tref je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek aan. Voor vragen en inschrijven kan je terecht bij Jaccy van den Enden, per e-mail: jvdenden@vierbinden.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>