Logo mooilaarbeek.nl

ViERBINDEN Academie gaat van start in een nieuw jasje

Laarbeek - De ViERBINDEN Academie voor mantelzorgers en vrijwilligers wordt vanaf 2019 het gehele jaar door georganiseerd en is vooral gericht op educatieve activiteiten en deskundigheidsbevordering. Mantelzorgers en vrijwilligers ontvangen per twee maanden een mail met de nieuwe planning. Tevens is deze planning ook altijd terug te vinden op www.vierbinden.nl. In deze planning staat naast het aanbod van ViERBINDEN ook het aanbod van andere lokale organisaties zoals de Bibliotheek en Laarbeek Actief.

Het programma van januari/februari ziet er als volgt uit:

Cursus spreken in het openbaar
16, 23 en 30 januari 19.30 tot 21.30 uur in Ontmoetingscentrum Beek en Donk
Hoe kom jij over op anderen? Hoe is je houding, wat straal je uit en wordt de kern van de boodschap daadwerkelijk overgebracht? Dit zijn vragen die in deze training aan bod zullen komen. De cursus bestaat uit 3 avonden.

Informatieavond erfrecht
6 februari 20.00 tot 21.30 uur in Dorpshuis Lieshout
Informatieavond erfrecht door mr. P.A.G, Verstappen, advocaat familie- en erfrecht. Belangrijke informatie voor u als mantelzorger.

Dit aanbod kunnen ze, net zoals voorgaande jaren, gratis bieden. Aanmelden kan tot 10 dagen voor aanvang van de cursus, workshop of bijeenkomst. Zodra de aanmeldperiode voorbij is, ontvang je per mail meer informatie die nodig is voor de cursus. Mochten er meer geïnteresseerden zijn dan er plekken zijn, dan geldt dat wie het eerst komt die het eerst maalt. Bij aanmelding ontvangen ze graag de volgende gegevens: Naam, telefoonnummer en mailadres. Ben je mantelzorger? Ben je vrijwilliger? En voor welke organisatie?

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je terecht bij Suzan de Koning, Nicky v/d Ven en Nathalie Kortboyer van de ViERBINDEN Academie via academie@vierbinden.nl of 0492-328800.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>