Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Laarbeek - Voor Bibliotheek De Lage Beemden in Aarle-Rixtel zoekt Laarbeekvoorelkaar een gastvrouw/heer. Deze zorgt voor het opruimen van bibliotheekmateriaal, adviseert en verwijst door met betrekking tot de dienstverlening van de bibliotheek, draagt ideeën aan voor activiteiten in samenwerking met lokale verenigingen en instellingen; (denk aan basisscholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, zorginstellingen, ouderenorganisaties, etc). De gastvrouw/heer zorgt voor een laagdrempelige, inspirerende omgeving voor de klant. Op maandag en/of woensdagochtend anderhalf uur. Tijden in overleg.

ViERBINDEN is op zoek naar iemand die huis aan huis maaltijden kan bezorgen in Lieshout en Mariahout. U rijdt samen met een bijrijder naar Venray, daar krijg je de beschikking over een gekoelde wagen om de maaltijden in Lieshout en Mariahout te bezorgen. De chauffeur moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en met eigen vervoer in Venray kunnen komen. De chauffeur rijdt en de bijrijder brengt de maaltijden bij de gebruikers binnen.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>