Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: wandelaar van het jaar Henriëtte Kerkhof, de vrijwilligers Joke van Venrooij en Gerard Brouwers, runner van het jaar Rudy van Kempen   | Fotonummer: 034523
Vlnr: wandelaar van het jaar Henriëtte Kerkhof, de vrijwilligers Joke van Venrooij en Gerard Brouwers, runner van het jaar Rudy van Kempen (Foto: )
Sport

Nieuwjaarsreceptie Runnersclub Lieshout

Lieshout - De Nieuwjaarsreceptie van Runnersclub Lieshout vond plaats in café van Lieshout in Lieshout. In zijn nieuwjaarstoespraak keek voorzitter Hans Janssen even terug naar 30 jaar Runnersclub Lieshout, ook naar de Kings & Queensrun die het afgelopen jaar voor eerst werd gehouden. Dieptepunt van het jaar was het overlijden van Benjan van den Brink.

Zoals gebruikelijk werden op deze avond ook de wandelaar, de runner en de vrijwilliger bekendgemaakt. Aan Theo Pardoel de eer om de wandelaar van het jaar bekend te maken. Na de eerste woorden werd haar naam al geroepen vanuit de zaal, de onderscheiding ging naar Henriëtte Kerkhof. Zij kreeg de oorkonde en de daarbij behorende bloemen uitgereikt. De runner van het jaar werd bekendgemaakt door Rob Mestrom. Al snel bleek dat het om een man ging en iemand die in 2018 de meeste wedstrijden had gelopen. Runner van het jaar werd Rudy van Kempen. Ook hij kreeg de oorkonde en de bloemen uitgereikt.

De leden van Runnersclub Lieshout konden de laatste maand stemmen voor vrijwilliger van het jaar. Na het tellen van de stemmen bleek dat 2 personen hetzelfde aantal stemmen hadden. Door het bestuur werd besloten om Joke van Venrooij en Gerard Brouwers beide uit te roepen tot vrijwilliger van het jaar 2018. Het beeldje behorende bij deze onderscheiding werd uitgereikt aan Joke, voor Gerard wordt een tweede beeldje bijbesteld. Natuurlijk kregen zij ook de oorkonde en de bloemen uitgereikt.

Afsluitend werden alle trainers naar voren geroepen en onder luid applaus bedankt voor hun bekwame diensten. Als dank werd hun een enveloppe met inhoud aangeboden.

De avond werd nog voorgezet onder het genot van een hapje en een drankje en werden alle goede voornemens uitgewisseld.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>