Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 442b2a
Foto:
Evenementen

Midwintervoorstelling 2019 Drie minimusicals door KiKo Laarbeek

Laarbeek - Kinder- en jeugdzanggroep KiKo uit Laarbeek voert zondag 27 januari 3 minimusicals op. Roodkapje, Annie en Hairspray worden in een vrolijke familievoorstelling voor jong en oud in verkorte musicals uitgevoerd. Allemaal in een nieuw jasje gestoken! Er zijn 2 voorstellingen, om 11.00 en om 13.30 uur, in de Toneelzaal van MFC De Dreef in Aarle-Rixtel. De toegang is gratis.

De 39 kinderen van KiKo zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om alle liedjes, teksten en dansjes te repeteren voor de midwintervoorstelling van KiKo Laarbeek. Deze keer gaat het weer om een mix van 3 musicals die bijna iedereen wel kent. En voor het eerst is KiKo een kleutergroep rijker: deze jongste kinderen laten een bijzondere uitvoering van Roodkapje zien. En iedereen kent de musical Annie wel! Kom kijken hoe het Annie deze keer vergaat als ze vertolkt wordt door de kinderen van KiKo. En wie gaat de miss-verkiezing bij Hairspray winnen?

Voorproefje van de musical in maart
Zet ook alvast in je agenda: op zaterdagavond 23 maart brengen de oudste zangers van KiKo de musical 'I want to break free' in het Dorpshuis in Lieshout. Tijdens de midwintervoorstelling kun je alvast een voorproefje hiervan verwachten.

Kom dus gezellig kijken met de hele familie, zondag 27 januari om 11.00 of om 13.30 uur. De zaal gaat 10 minuten voor aanvang van de voorstellingen open en de toegang is gratis. Ben jij tussen de 4 en 16 jaar en vind je zingen leuk? Kom dan zeker kijken of KiKo iets voor jou is. Nieuwe leden zijn altijd welkom. En dat geldt natuurlijk voor zowel jongens als meiden!

Kijk voor meer info op www.kikolaarbeek.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>