Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Nationale Voorleesdagen 2019

Laarbeek - Bibliotheek De Lage Beemden bruist tijdens De Nationale Voorleesdagen 2019. Deze dagen zijn bedoeld om het voorlezen te stimuleren. Daarom vinden er van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari sprankelende activiteiten plaats in alle vestigingen van Bibliotheek De Lage Beemden.

Pyjamafeest
Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Daarom organiseert Bibliotheek De Lage Beemden een leuk pyjamafeestje voor peuters en kleuters en hun ouders. Kom in je pyjama en met je knuffel naar de bibliotheek en stap in de wereld van de kat Harry. Harry is de hoofdpersoon uit 'Een huis voor Harry', het Prentenboek van het Jaar dat werd geschreven door Leo Timmers. De kinderen horen hoe Harry verdwaalt maar dankzij zijn vrienden toch zijn huis weer terugvindt. Ze zoeken uit waar welk dier eigenlijk woont. Ze zingen samen een liedje en dansen zelf als de dieren uit het boek. Het pyjamafeest vindt plaats in alle 6 vestigingen van 18.00 tot 18.45 uur. De toegang is gratis. Woensdag 23 januari in Bibliotheek Boekel, Gemert en Beek en Donk. Maandag 28 januari in Bibliotheek Lieshout. Dinsdag 29 januari in Bibliotheek Aarle-Rixtel. Woensdag 30 januari in Bibliotheek Bakel.

Voorlezen tijdens inloopuurtje BoekStartcoach
De BoekStartcoaches Marjon en Angelique lezen het verhaal Een huis voor Harry voor, met behulp van het Japanse vertelkastje. Het voorlezen vindt plaats tijdens de inloopuurtjes op maandag 28 januari van 10.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Gemert en van 15.30 tot 16.30 uur in Bibliotheek Beek en Donk. En op dinsdag 29 januari van 9.30 tot 10.30 uur in Bibliotheek Boekel.

Voor alle kinderen van 0 - 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de bibliotheek ligt een kleine verrassing klaar (zolang de voorraad strekt).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>