Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bb0657
Foto:
Gezondheid

Cursus Eerste Hulp aan Kinderen

Lieshout - EHBO vereniging Lieshout start woensdag 30 januari met een cursus Eerste Hulp aan kinderen. Een cursus Eerste hulp aan kinderen omdat… Thomas met zijn fiets was onderuit gegaan… Femke een flinke teug chloor nam… Lars keek of zijn pen ook in het stopcontact paste… 1001 redenen om te leren wat je dan moet doen. Weet je zeker dat er altijd iemand in de buurt is die eerste hulp kan verlenen?

Als het eens misgaat, wil je toch weten hoe je moet handelen? Dit kun je leren op de cursus Eerste Hulp aan Kinderen. Tijdens de cursus wordt o.a. behandeld: Het kind en zijn omgeving, stoornissen in het bewustzijn, stoornissen in de ademhaling, reanimatie bij kinderen, ernstige bloedingen, brandwonden, vergiftiging, etc. Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist, iedereen kan zich aanmelden.

De cursus start met minimaal 8 cursisten. Heb je interesse, dan kun je voor nadere inlichtingen contact opnemen met Dinie van Geffen telefoon 0499 - 421566 of via de mail ehbolieshout@hetnet.nl. Je kunt ook meer informatie over EHBO vereniging Lieshout vinden op Facebook: ehbolieshout.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>