Logo mooilaarbeek.nl
Hardstyle DJ B-Front   | Fotonummer: 56d0a0
Hardstyle DJ B-Front (Foto: )
Algemeen

KennisFabriek: Hardstyle DJ B-Front komt naar Beek en Donk

Beek en Donk - In de vierde KennisFabriek van Bibliotheek De Lage Beemden op vrijdag 1 februari vertelt Bob van der Palen, beter bekend als DJ B-Front, hoe het is om professioneel DJ te zijn.

Na de ontmoeting met DJ B-Front is er nog een kleine afterparty met DJ-T. Deze activiteit in Jongerencentrum De Boemerang in Beek en Donk is van 19.00 tot 21.00 uur en is bedoeld voor kinderen van 10 tot 15 jaar. De toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk, want vol is vol. Dit kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl.

DJ B-Front heeft al veel bekende nummers op zijn naam staan. Op 8-jarige leeftijd raakte hij al geïnspireerd door muziek. Hij was verknocht aan drummachines, synthesizers en distortions. Toen hij 10 jaar was begon hij met het produceren in de studio van zijn buurman en maakte hij zijn eerste eigen tracks. Zijn eerste release 'Motherfucking Psycho/Jumpin' werd gespot door alle topartiesten en wereldwijd verkocht. De track Lunatic was een topper in de hitlijsten en dat leidde tot het draaien op 's werelds grootste outdoor festival Defqon1. Zijn echte doorbraak was q-base 2009.

B-front noemt DJ Zany (met zijn roots in Beek en Donk) en Michel Pollen als zijn voornaamste muzikale inspiraties en invloeden.

In januari 2016 kreeg hij zijn eigen X-Qlusive in de Heineken Music Hall. "Een kroon op je werk", zoals Bob van der Palen het zelf omschreef. In 2017 bracht hij zijn eerste album uit genaamd 'Beyond Reality' met tracks als Infinite, Beat the Darkness & EVP.

In dit kenniscollege hoor je het boeiende verhaal van DJ B-Front. Je leert hoe je muziek uitbrengt op plaat of cd en je luistert naar de resultaten. Je wordt uitgedaagd om een nummer te herkennen. Je kunt al je vragen stellen en DJ B-Front geeft je tips. En natuurlijk kun je uit je dak gaan op zijn eigen kenmerkende muziek!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>