Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 24e42f
Foto: Joost Duppen
FOTO'S Fotoseries

Ondernemersclub VIER proost op het nieuwe jaar

Aarle-Rixtel – De gloednieuwe zaal bij Café Zaal Bij van Dijk werd vrijdagavond goed ingeluid bij de nieuwjaarsborrel van Ondernemersclub VIER. Ruim 100 ondernemers kwamen daar samen om met elkaar te proosten op een goed 2019.

Traditiegetrouw vindt de tweede vrijdag van januari de nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Een activiteit waarbij het bestuur van VIER samen met haar werkgroepen, leden en partners terugblikt op het afgelopen jaar en proost op een nieuw en hopelijk goed ondernemend nieuw jaar.

Komende activiteiten
Ook voor dit jaar heeft VIER weer diverse interessante activiteiten in petto. De activiteitencommissie is hard aan het werk om binnenkort dit programma te kunnen presenteren. VIER-leden worden geïnformeerd middels de maandelijkse nieuwsbrief. Niet-leden kunnen terecht op www.vierlaarbeek.nl voor alle informatie over deze ondernemersclub en de komende activiteiten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>