Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 031f05
Foto:
Carnaval

Nieuwe prinsenwagen Raopers

Lieshout - Carnavalsvereniging De Raopers zal dit jaar tijdens de carnavalsoptocht van Lieshout en Mariahout gebruik maken van een splinternieuw gebouwde prinsenwagen.

De oude prinsenwagen voldeed al geruime tijd niet meer. Vorig jaar werd er als noodoplossing een wagen gehuurd. De vereniging realiseerde zich dat dit geen oplossing voor de lange termijn was. Na afloop van het vorige seizoen werd daarom besloten om zelf een nieuwe prinsenwagen te gaan bouwen. Er werd een wagencommissie in het leven geroepen en deze ging kei hard aan het werk. De wagencommissie is momenteel nog druk doende om de wagen af te bouwen. In de loop van deze week zal men een aanvang maken met het schilderen van de wagen. Bijgaande foto geeft een kleine preview van de in aanbouw zijnde wagen. De bouwers zijn benieuwd of de lezers de wagen tijdens het carnaval nog kunnen herkennen.

De werkzaamheden vinden plaats in een loods van F. Vereijken & Zn. aan het Hof in Lieshout. Dankzij de medewerking van dit bedrijf kan er in een prettige en droge omgeving gewerkt worden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>