Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 606f4f
Foto:
Kunst en Cultuur

Tutti Flutti tijdens Raadhuispodium

Beek en Donk – In 't Oude Raadhuis opent op zondag 10 februari om 11.00 uur Tutti Flutti het fluitensemble van de Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning uit Beek en Donk. Dit met zeer diverse dwarsfluit muziek in een prachtige kleurrijke omlijsting van aquarellen van Esma Ates en schilderijen van Peter Hoeben.

Fluitensemble Tutti Flutti bestaat uit fluitisten van de Koninklijke Harmonie O&U uit Beek en Donk. Ze treden op in een vaak wisselende samenstelling, maar het bestaat altijd uit fluitisten die spelen in het groot orkest van de harmonie.

Tutti Flutti bestaat uit: Marleen Biemans, Linda van Dijk, Willy-Jan van Duijnhoven, Annette Heesakkers, Marianke Hobé, Noek Maas, Suzanne Rooijmans, Linda Staal.

U kunt reserveren via de link op de website, of intekenen op de lijst die ligt in 't Oude Raadhuis. Geef u snel op want het is in zeer intieme setting, dus vol is vol. Entree en koffie zijn gratis. Een financiële bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Info: www.oudraadhuis.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>