Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 7424b5
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)
Natuur

Presentatie natuurfotograaf in Kouwenbergs kerkje

Aarle-Rixtel - Natuurfotograaf Marcel van de Kerkhof uit Aarle-Rixtel houdt vrijdag 25 januari in het Kouwenbergs kerkje een presentatie over zijn hobby en de achtergronden daarvan.

Marcel is vooral bekend vanwege zijn fotorubriek in DeMooiLaarbeekkrant (zie pag. 2 van deze krant), waarmee hij de Laarbeekse natuur in beeld brengt. Maar Marcel bezoekt ook andere plekken en plaatsen in binnen- en buitenland, waaronder Frankrijk en Duitsland. Marcel gaat ook vertellen hoe hij tot fotograferen is gekomen en hoe zijn manier van fotograferen in de loop der jaren is veranderd. Uiteraard zullen talloze prachtige foto's de revue passeren. Deze presentatie vormt tegelijkertijd de opmaat naar een grote fototentoonstelling die Marcel samen met zijn naamgenoot Marcel van de Kerkhof uit Beek en Donk vanaf begin februari in het Aarlese heemhuis gaat houden.

De presentatie in het Kouwenbergs kerkje begint om 20.00 uur. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage voor het kerkje wordt op prijs gesteld.

Lees ook

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>