Logo mooilaarbeek.nl
Het nieuwe bestuur, vlnr: Frans van den Heuvel, Jos van den Eijnden, Jos van den Broek, Bert Pellegrino en Wim Neilen   | Fotonummer: 7b83a1
Het nieuwe bestuur, vlnr: Frans van den Heuvel, Jos van den Eijnden, Jos van den Broek, Bert Pellegrino en Wim Neilen (Foto: )
Algemeen

Nieuwjaarsreceptie en ledenvergadering 'De Laarbeekse Veteranen'

Laarbeek - Al jaren is de tweede zaterdag van januari het toneel van de nieuwjaarsreceptie met aansluitend de Algemene Leden Vergadering van vereniging de Laarbeekse Veteranen. Deze combinatie die het nuttige met het aangename verenigt is een succesvolle formule gebleken. Na het uitwisselen van de beste wensen en een toast op 2019 neemt de voorzitter Bert Pellegrino de voorzittershamer op en wordt begonnen met de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Afgelopen verenigingsjaar bestond het bestuur formeel nog maar uit drie personen. Dat bleek geen afbreuk gedaan te hebben aan de slagkracht van de vereniging, de vorig jaar afgetreden heren Pieter Driessens en Harry van Keulen hebben hun belofte gehouden en het bestuur het hele jaar gesteund. Dat verdient complimenten en ook een krachtig applaus vanuit de vergadering. Gaandeweg het jaar hebben zich twee kandidaat-bestuursleden aangemeld en zij hebben door het bijwonen van enkele bestuursvergaderingen al wat meegekregen van de gang van zaken. De Algemene Leden Vergadering is echter het moment om die aanwezigheid te formaliseren. En dat gebeurde ook nadat de beide heren, Jos van den Eijnden en Jos van den Broek zich hadden voorgesteld en de vergadering instemde met hun benoeming als bestuurslid. Jos van den Eijnden, Libanon veteraan, is al enkele jaren lid en trouw bezoeker van de verenigingsactiviteiten en dus een bekende verschijning. Jos van den Broek is recent lid geworden en ook hij heeft, als IFOR en SFOR veteraan, besloten deze handschoen op te pakken. Daarmee is het bestuur weer op het gewenste aantal van vijf personen en kan er gewerkt worden richting het 50-jarig bestaan in 2023.

Na afsluiting van de vergadering wordt er met een drankje in de hand gezellig bijgepraat en komen de dames voorbij voor de verkoop van loten voor de loterij. Een loterij waarbij opnieuw een aantal prijzen beschikbaar zijn gesteld door Laarbeekse middenstanders. Ondertussen komen op het grote scherm foto's voorbij van verenigingsactiviteiten van het afgelopen jaar wat soms leidt tot herkenning en waardoor ook weer herinneringen worden opgehaald. Na het Indische buffet kan iedereen met een voldaan gevoel weer naar huis en is 2019 voor de Laarbeekse Veteranen goed van start gegaan.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>