Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Een uurtje per week kan een leven veranderen!

Laarbeek - Maatjesproject Laarbeek is nog altijd op zoek naar vrijwilligers die een uurtje per week vrij kunnen maken voor een ander. Ze zijn met name hard op zoek naar maatjes die het leuk vinden om met iemand die afhankelijk is van zijn/haar rolstoel buiten een wandeling te maken.

Voor een 82-jarige licht dementerende man, wonend in Beek en Donk, zoeken ze een maatje met wie hij het over zijn hobby 'vogels' kan hebben. Ook zou dhr. het fijn vinden om wat meer buiten te zijn. Dhr. is dan afhankelijk van zijn rolstoel die geduwd moet worden. Een 84-jarige vrouw uit Aarle-Rixtel is op zoek naar een maatje die een keer per 2 weken met mw. wil gaan wandelen. Bijvoorbeeld om een boodschap te doen bij de supermarkt of ergens koffie te gaan drinken. Mw. is buiten afhankelijk van haar rolstoel die geduwd moet worden. Een 86-jarige man uit Beek en Donk is op zoek naar een maatje die eens per week bij dhr. op bezoek wil komen. Dhr. ziet niet goed en door deze beperking is hij meer thuis moeten blijven. Dhr. zou graag samen naar buiten willen gaan en is dan afhankelijk van zijn rolstoel. Bij slechter weer vindt dhr. het ook fijn als er iemand bij hem thuis willen komen om bijvoorbeeld samen de krant te lezen. Een 76-jarige man uit Aarle-Rixtel is op zoek naar een fietsmaatje. Dhr. is afhankelijk van zijn rolstoel en gaat op maandagmorgen fietsen met handbikers in Veghel. Voor de heen en terug weg van Aarle-Rixtel naar Veghel zoekt hij een maatje die met hem meefietst. Voor een 80-jarige man wonend in Lieshout zijn ze op zoek naar een maatje die met dhr. naar buiten kan. Dhr. is beginnend dementerend en is buiten afhankelijk van zijn elektrische rolstoel. Dhr. moet geduwd worden, maar dit is met elektrische ondersteuning. Een 75-jarige man wonend Aarle-Rixtel is op zoek naar een maatje die met dhr. naar buiten wil gaan. Dhr. is afhankelijk van zijn rolstoel en moet geduwd worden. Een 88-jarige vrouw uit Aarle-Rixtel is op zoek naar een maatje die eens per week met mw. een stukje wil gaan wandelen. Mw. is afhankelijk van haar rolstoel en zou dan graag ergens een kopje koffie gaan drinken of de bibliotheek bezoeken. Een 26-jarige jonge man uit Beek en Donk met autisme is op zoek naar een maatje die het leuk vindt om samen iets leuks te ondernemen. Zijn hobby's zijn het bezoeken van muziekevenementen, gamen en ICT. Een 87-jarige man wonend in de Pastorie in Aarle-Rixtel is op zoek naar een maatje die eens per week bij dhr. op bezoek wil komen om een goed gesprek te voeren. Voor een 80-jarige man uit Aarle-Rixtel is het maatjesproject op zoek naar een maatje die gezelschap biedt. Een keer ergens naar toe gaan, een goed gesprek voeren of een stukje wandelen of fietsen. Iemand met een beetje humor is gewenst. Dhr. zijn hobby's zijn puzzelen, golf, tuinieren, biljarten en filosofie.

Voor meer informatie of bij interesse om maatje te worden, kunt u contact opnemen met het ViERBINDEN Maatjesproject Laarbeek, Otterweg 27, 5741 BC Beek en Donk, telefoonnummer: 0492-328800. Een mailtje sturen naar sdkoning@vierbinden.nl kan natuurlijk ook.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>