Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Oudijzeractie Harmonie De Goede Hoop

Aarle-Rixtel - Het is weer mogelijk om oude metalen in te leveren ten behoeve van harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel, op zaterdag 19 januari. Tussen 9.00 en 11.00 uur kunt u daarvoor terecht op het terrein tussen de Boerenbond en Grandcafé Stout aan de Dorpsstraat 82. Leden van de harmonie zijn daar dan aanwezig om de materialen in ontvangst te nemen.

Alle soorten oude metalen zijn welkom. Daarnaast ook: elektrakabels, witgoed en oude computers. Gelieve geen spullen aan te leveren die voor het grootste gedeelte uit kunststof bestaan.

Er worden géén koelkasten, diepvriezers, televisies en computerschermen aangenomen! Overige huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers en magnetrons zijn nog steeds welkom. Als u aan het opruimen bent en u wilt direct van uw genoemde spullen af, dan kunt u die deponeren op het eerder vermelde terrein achter de beukenhaag tegen de muur van de Boerenbond. Gelieve geen spullen aan te leveren die voor het grootste gedeelte uit kunststof bestaan of op de stort thuis horen.

Verkoop oude fietsen
Ook oude fietsen kunnen aangeleverd worden. Deze worden gerepareerd en weer rijklaar te koop aangeboden. De fietsen zijn te koop op elke derde zaterdag van de maand, de vaste oudijzerdag en kosten tussen €20,00 en €40,00.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>