Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Laarbeek - Voor ORO zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl een vrijwilliger, die samen met mensen met beperking 1 op 1 houtbewerking kan verzorgen op maandagochtend en/of dinsdagmiddag en/of woensdagmiddag en/of vrijdagmiddag. Ze zijn blij wanneer iemand 1 of meerdere vermelde dagdelen bij dagbesteding de Nieuwe Werf in Beek en Donk kan helpen. Zij vragen affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en kennis van houtbewerking en apparatuur.

Voor de kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie, gelegen in het Fransiscushof in Lieshout, zijn zij op zoek naar diverse enthousiaste vrijwilligers voor ondersteuning bij de maaltijden, het klaarzetten van maaltijden, ondersteunen van bewoners waar nodig en het opruimen van de woonkamer bij ontbijt, lunch en diner. Werktijden: 8.00-10.30 uur en/of 11.00-13.00 uur en/of 16.00-18.00 uur. Vindt je het leuk om samen met de bewoners een praatje te maken, koffie te serveren, samen te wandelen, een spelletje doen, muziek te maken, enz. Dan is de functie gastheer of gastvrouw wel iets voor je. De werktijden en dagen waar ze naar je op zoek zijn gaan in goed onderling overleg, de grootste vraag ligt op dit moment op vrijdag, zaterdag en zondag.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op de website: www.laarbeekvoorelkaar.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>