Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: eb1052
Foto:
Evenementen

Activiteiten bij Sparta'25 voor iedereen

Beek en Donk - Bij Sparta'25 is er zondag 27 januari een familie winterwandel- en speurtocht. Om 10.30 uur kun je starten voor een leuke en gezellige winter wandel speurtocht voor de hele familie. De wandeltocht duurt maximaal anderhalf uur. Het is en tocht voor jong en oud, maar vooral gericht op de allerkleinsten.

Het is een wandeltocht met eenvoudige opdrachten. Tijdens de wandeling moet je foto's herkennen en enkele leuke opdrachten maken. Je hoeft je niet aan te melden, maar het zou wel fijn zijn als je het toch doet. De tocht vertrekt vanaf het clubhuis. Aanmelden kan via activiteitensparta25@gmail.com. Meer informatie is te vinden op www.sparta25.nl.

Darttoernooi
Op vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari organiseert de activiteitencommissie van Sparta'25 weer het jaarlijkse darttoernooi.

Op 1 februari is het aan de jeugd om te laten zien dat zij ook talenten heeft op het dartbord. Het jeugdtoernooi is voor de eigen jeugd tot en met JO17. Een vriendje of vriendinnetje kan zich ook opgeven, maar alleen als er nog plaats is kunnen ze meedoen. Dit wordt op tijd gecommuniceerd.

Het toernooi op zaterdag 2 februari is voor de JO19 en ouder. Het is vooral bedoeld voor de leden, sponsors, supporters, vrijwilligers, leden vrienden van Sparta en andere bij Sparta betrokkenen. Maar iedereen, dus ook niet leden, mogen meedoen. Ook hier geldt vol is vol. Het toernooi is voor zowel mannen als vrouwen.

Op beide toernooien zijn leuke prijzen te winnen en een wisselbeker. Het toernooi op vrijdag start om 18.00 uur. Op zaterdag start het toernooi om 19.30 uur.

Opgeven moet via het digitale inschrijfformulier op de site van Sparta'25 (via de link in de Agenda) of via een mail naar activiteitensparta25@gmail.com. Meld je snel aan en kom naar deze gezellige avonden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>