Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f7b487
Foto: Mark Barten
Evenementen

Aftrap Dorpsfeesten 2019 een feit

Aarle-Rixtel - Dorpsfeesten 2019 is weer van start gegaan, de aftrap vindt ieder jaar plaats in de vorm van een ploegleidersvergadering. Alle ploegleiders van de jeugd en van de volwassenen worden uitgenodigd, zo ook iedereen die een nieuwe ploeg wil starten.

Mooi is wel om te vermelden dat alle 3 de basisscholen uit Aarle-Rixtel mee de strijd aan gaan op spel, sport en cultureel gebied. Samen met de andere jeugdploegen gaan zij er weer een spetterend weekend van maken.

Alle aanwezigen waren erg nieuwsgierig naar de plannen voor komend jaar en vooral het thema. Het thema voor de jeugd en de volwassenen is dit jaar: paradijs. Voor beide thema's waarbij de ploegen alle creativiteit in de strijd kunnen gooien om te schitteren tijdens het dorpsfeestenweekend. Hoe ziet jouw paradijs eruit, een magisch wit strand met palmbomen of is dat je eigen achtertuin? Of is dat het dorpsfeestenweekend voor jullie, of misschien de parel Aarle-Rixtel die iedereen altijd wel iets te bieden heeft. Kortom alle kanten kun je op!

Komend jaar worden de dorpsfeesten gehouden van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni. Zet het vast in de agenda en zorg dat je erbij bent!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>