Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Sparta'25 dankt vrijwilligers en sponsoren

Eric van Vegchel, vrijwilliger van het jaar bij Sparta'25  | Fotonummer: cc61bf
Eric van Vegchel, vrijwilliger van het jaar bij Sparta'25 (Foto: )

Beek en Donk - Sparta'25 heeft zaterdag 19 januari de traditionele vrijwilligers en sponsoravond gehouden. Een gezellige feestavond om de vrijwilligers die het vele geweldige werk binnen de vereniging uitvoeren en zo de vereniging laten leven. En ook de sponsoren waren erbij. Ook zij zijn onmisbaar voor een club. De gasten werden getrakteerd op een heerlijk warm en koud buffet dat werd verzorgt door Van de Burgt.

Ook is deze avond de vrijwilliger van het jaar gekozen. Altijd een lastige verkiezing want elke vrijwilliger is zeer belangrijk en evenveel gewaardeerd. Er waren 5 kandidaten voor geselecteerd. Dit waren Cees Konter, Tom van de Laarschot, Robertino van Lieshout, Eric van Vegchel en Jan van Grinsven.

Na het tellen van de stemmen hebben de leden van Sparta'25 Eric van Vegchel gekozen tot vrijwilliger van het jaar. Sparta'25 feliciteert Eric met deze benoeming. Eric heeft het geldbedrag van 100 euro geschonken aan het eerste teamuitje van de meiden.

Het was weer een gezellige avond bij Sparta'25.

Komende zondag kan je bij Sparta deelnemen aan een leuke winterwandeltocht met leuke vragen en opdrachten. Een eenvoudige wandeling voor het hele gezin. Dus kom lekker wandelen en daarna naar de wedstrijd van het vaandelteam kijken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>