Afbeelding

Kienen met Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen Senioren

Beek en Donk - Hebt u zin in een gezellig middagje kienen om prachtige prijzen? U bent dan van harte welkom op de kienmiddag van de Zonnebloem Beek en Donk. Let op! Dit is de eerste activiteit in zaal van de Burgt op het Heuvelplein en dit keer niet op dinsdag- maar op donderdagmiddag 7 februari. De zaal is open om 13.00 uur en ze beginnen om 13.30 uur.

Bij binnenkomst ontvangt u een kienplankje. U kunt er voor €1,00 per stuk nog meer bijkopen. De avond start met koffie/thee met wat lekkers. De Zonnebloem heeft voor mooie prijzen gezorgd, waaronder diverse waardebonnen, te besteden bij ondernemers in Beek en Donk.

Tussendoor is er een pauze met een optreden van Willy van Oorschot, die bekende liederen zingt. Terwijl u luistert en/of meezingt, krijgt u een consumptie aangeboden. Ter afsluiting is er nog koffie/thee met een broodje kroket. Rond 16.30 uur is de middag ten einde. Dit alles kost €5,00 en kunt u voldoen bij binnenkomst. Hebt u zin om mooie prijzen te winnen, of zomaar in een gezellige middag, dan kunt u zich opgeven voor maandag 4 februari bij: Joke Doudart de la Gré, tel. 0492-462970 of bij Maria Jansen, tel. 0492-781734. Graag zelf voor vervoer regelen. U kunt het beste via de Pater Vogelstraat rijden, dan is het uitstappen bij de zaal het gemakkelijkst.

Nog een tip: als u iemand eens een cadeau wilt geven en u weet niet goed wat, dan kunt u bij de Zonnebloem cadeaukaarten kopen vanaf €5,00. Hiermee kun je gratis naar een ontspanningsmiddag van de Zonnebloem Beek en Donk.