Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 9c952c
Foto:
Algemeen

Extra data voor Speelfilm 'Teenbeat'

Laarbeek - Ook in Laarbeek zijn de mensen zeer enthousiast over de film 'Teenbeat'. Zo waren de voorstellingen in Beek en Donk en Lieshout binnen een paar weken uitverkocht. Daarom werd snel besloten tot extra vertoningen. In Beek en Donk op 25 januari. Deze voorstelling is inmiddels ook al weer helemaal vol. Voor de voorstelling in Lieshout op 29 maart zijn nog een aantal kaarten te koop in het Dorpshuis.

Inmiddels is er al weer een nieuwe voorstelling gepland binnen Laarbeek en wel op vrijdag 26 april in het Buurthuis te Mariahout. De belangstelling is nog steeds overweldigend. Blijkbaar herkennen zich veel mensen in het verhaal dat door het tweede deel van de jaren '60 voert. De tijd van brommers, dancings, 'moeilijke ouders' en opstandige jeugd.

De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband 'The Supertones' gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo'n 400 mensen hebben er aan meegewerkt, waaronder 39 acteurs. Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp. Na 50 vertoningen zijn er al meer dan 8000 bezoekers naar deze film komen kijken.

Haal snel kaartjes zodat u ook kunt genieten en mee kunt praten over deze unieke productie. Data vertoning: Vrijdag 29 maart 2019, zaal 't Dorpshuis, Lieshout. Vrijdag 26 april 2019, zaal 't Buurthuis, Mariahout. De voorstellingen beginnen om 19.30 uur en de kaarten kosten €5,00.

Zaal open vanaf 18.45 uur. Kaarten voor Lieshout vooraf te koop in het Dorpshuis te Lieshout en bij Nico en Irma Bolk, Burg. v.d. Weijdenlaan 55, Beek en Donk. Tel. 0492-463305 / 06-22540042. Kaarten voor Mariahout vooraf te koop bij het Buurthuis te Mariahout. Voor beide voorstellingen kaarten ook online te koop via e-mail a.kerkhof.ham@gmail.com.

Meer berichten