Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 504a23
Foto:
Algemeen

75 jaar bevrijding!

Laarbeek - In september van dit jaar verschijnt een extra editie van DeMooilaarbeekkrant bij gelegenheid van 75 jaar bevrijding. Daarin zult u allerlei verhalen kunnen lezen over de oorlog uit de diverse kernen van Laarbeek. Deze verhalen worden verzameld en gebundeld door de drie heemkundekringen. Daarnaast wordt er door de kringen een tentoonstelling over de bevrijding georganiseerd.

Voor wat heemkundekring De lange Vonder betreft zoeken wij voor de bevrijdingskrant en de tentoonstelling nog mensen die zich nog specifieke verhalen en/of gebeurtenissen kunnen herinneren en of die nog mooie foto's of speciale voorwerpen uit die tijd hebben. Als u het bent die denkt nog iets waardevols te kunnen melden, neem dan telefonisch of via de mail contact op met Martin Philipsen. Hij is te bereiken op tel. nr. 461971 of via de mail mpgphilipsen@ziggo.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>