Afbeelding

Carnavalsactiviteiten in Ganzegat

Algemeen Carnaval

Ganzegat - De voorverkoop voor de Ganzekwekavonden is uitstekend verlopen. Voor de 1e ganzekwekavond zijn de online kaarten uitverkocht, maar bij Snoeperij Jantje zijn nog een paar kaarten voorradig. Wees er snel bij, het aantal kaarten voor de eerste avond is nog maar uiterst beperkt.

Voor de tweede avond zijn eveneens nog maar enkele kaarten verkrijgbaar. Je kunt ze nog halen bij Snoeperij Jantje of online viawww.ganzegat.nl. Maar ook hier geldt: wees er snel bij want op=op.

Seniorenmiddag en Aauw Fiepenbal
Voor de seniorenmiddag op 16 februari in de Dreef en voor het Aauw Fiepenbal op dinsdag 26 februari in de Couwenbergh zijn kaarten te koop bij Snoeperij Jantje. De kaarten voor de seniorenmiddag kosten €2,00 (inclusief kienkaartje), het wordt een middag vol van kienstress, loterijstress en heel veel humor met optredens van de Jordano's en De Velt Op. Een kaartje voor het Aauw fiepenbal kost €3,00 (inclusief een consumptie en een hapje). Maarten van Brug komt langs met een gezellige klets en een bekende dj zorgt voor toepasselijke muziek.

Gekostumeerd bal
Traditioneel vindt op carnavalszaterdag het gekostumeerd bal plaats. Deze oergezellige avond vindt plaats in de tent op het Heuvelplein. Inschrijven kan in de tent. Dat kan als eenling, duo, kleine groep of grote groep.Doe mee, er zijn weer leuke prijzen te winnen.