Afbeelding

Eerste Kneutervergadering met nieuwe toezichthouder

Algemeen Carnaval

Heidurp – Tijdens de jaarlijkse kneutervergadering moest er enorm veel besproken worden. De vergadering werd gehouden bij Ex-Prins Freddy en werd geopend door de nieuwe toezichthouder Hein Gilsing om 20.41 uur.

Dit ongewone tijdstip omdat er maar vier mensen om 20.30 uur aanwezig waren. De rest (welgeteld 13 genodigden) met o.a. voorzitter John Brugmans, Prins Tom en Adjudant Stijn waren allen te laat. Dit deerde de nieuwe toezichthouder echter niet, sterker nog, hij handelde de oude formaliteiten omtrent de kneutergroep en de Betonnen Heikneuter ijzersterk af. Prins Tom en Adjudant Stijn volgden dan ook zijn voorbeeld. Zij doorliepen de hierbij behorende opdrachten dan ook fluitend.

De nieuwe toezichthouder
Een nieuwe toezichthouder betekend ook een nieuwe wind door al het oude traditionele gezever. Na wat veranderingen te hebben aangebracht kwam uiteindelijk ook de huidige situatie van de Betonnen Heikneuter ter sprake. De Betonnen Heikneuter is namelijk voor het eerst in de geschiedenis al ontvoerd voordat deze is geplaatst. Een vijftal verdachten werden tot in de puntjes doorgenomen. De conclusie hiervan was dat iedereen in de Kneutergroep tot op heden nog in het duister tast over wie de Betonnen Heikneuter in het bezit kan hebben. Wel is het volgende afgesproken: Geen Betonnen Heikneuter betekend geen plaatsing. De Kneutergroep hoopt dan ook dat de Betonnen Heikneuter terug is voor de plaatsing op 1 februari om 20.30 uur.

Erelid Wim Hagelaars
De nieuwe toezichthouder heeft tijdens deze vergadering nog even aandacht besteed aan zijn voorganger Wim Hagelaars. Wim is benoemd tot Erelid van de Kneutergroep voor al zijn jaren van trouwe dienst. Wim zelf was sprakeloos en had dan ook geen woorden meer voor enige reactie. Dit alles werd nog tot in de late uurtjes besproken, onder het genot van een biertje. 'En nauw goan we echt fisten!'