Archieffoto
Archieffoto Foto: Joost Duppen

Ganzegat: Kaarten Bourgondival 2019 in de verkoop

Algemeen Carnaval

Ganzegat - Bourgondival staat voor Bourgondisch, maar ook voor carnaval en festival. Bourgondival vindt plaats op dinsdag 5 maart in de residentie aan het Heuveltje te Aarle-Rixtel. De tent gaat open om 13.00 uur en het programma zal om 13.30 aanvangen (kaarten € 7,50 te koop bij Snoeperij Jantje, Straat Magellaan en Café DejaVu en Café Bij van Dijk.

Het belooft een carnavaleske en gezellige middag te worden. Waar je als bezoeker wordt getrakteerd op een hapje en afwisselend amusement. Een middag die je als carnavalsvierder niet mag en niet kunt missen. In een dorpsplein achtige setting vinden tussen het publiek door diverse activiteiten en optredens plaats. Een middag die in belangrijke mate door en voor ganzegatters is.

De hoofdact die middag zal worden verzorgd door de Brabantse Jongens (met o.a. Henk van beek en Lucie van Gerwen). Verder zullen deze middag nog diverse carnavaleske en humoristische intermezzo's te verwachten zijn. Ook zal de interactie met het publiek worden gezocht. Tussen de bedrijven door hebben een blaaskapel te gast die tussen de bedrijven door voor de muzikale omlijsting zal zorgen. Kortom, een mooi programma.

Halverwege de middag zal het carnavalsschilderij 2019 gepresenteerd worden. Dit jaar is het schilderij gemaakt worden door Joreen Smits. Ter afsluiting van de middag zal de veiling plaatsvinden van het schilderij. De opbrengst van het schilderij komt te goede aan de organisatie van de Carnaval te Ganzegat.