Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 87a026
Foto: Joost Duppen
Evenementen

Carnavalsconcert O&U in tropische sferen

Beek en Donk - Buiten vriest het, handschoenen en sjaals worden weer uit de kast gehaald. Sommige fanatiekelingen gaan al stiekem hun schaatsen slijpen om ze klaar te maken voor de eerste tocht op het ijs. Koning winter probeert langzaam bezit te nemen van ons Brabantse land, vorst en (hopelijk) soms een laagje sneeuw gaan het landschap bepalen.

Maar niet iedereen houdt zich bezig met deze winterse taferelen. In de catacomben van muziekcentrum 't Anker in Beek en Donk is menigeen al een tijd bezig met het organiseren van het carnavalsconcert 2019. Voor hen geen handschoenen, geen sjaals of thermokleding, geen warme chocomel of erwtensoep. Nee, niets van dit alles. Het carnavalsconcert staat namelijk geheel in het teken van tropische sferen. In hun gedachten is alleen plaats voor korte broeken, zonnebrandolie, tequila en strandstoelen. Ze gaan met vliegtuigmaatschappij 'Harmonia' op reis naar warme tropische gebieden, zomers carnaval en zonovergoten stranden en boulevards. Zoals u de laatste jaren van ons gewend bent zal ook het Anker een metamorfose ondergaan om u bij binnenkomst al direct het tropische gevoel te geven. U zult de kou van buiten al snel vergeten zijn. De avond staat vol van vrolijke, warme en opzwepende muziek. Soms om er aandachtig naar te luisteren maar ook om zo nu en dan uit volle borst mee te zingen. Het zal voor u moeilijk worden om de hele avond stil te blijven zitten. Het jeugdorkest, het harmonieorkest en de slagwerkgroep zijn al vol in repetitie om u een 2 uur durend programma te presenteren vol hoogtepunten. Dit gebeurt net zoals andere jaren in samenwerking met ons combo en 10 solisten.

Uiteraard is er ook plaats voor een carnavaleske grap en verrassende acts en kunt u wederom als toeschouwer actief deel uitmaken van het concert. Mocht u thuis sambaballen hebben, neem deze gerust mee, u zult ze zeker gebruiken.

Het carnavalsconcert TropicanO&U mag u niet missen. Het vindt plaats op zaterdag 23 februari en vrijdag 1 maart in Muziekcentrum 't Anker aan de Pater Vogelstraat 39 te Beek en Donk. Kaarten à €13,- zijn verkrijgbaar bij Fietsvakman van den Berg (Heuvelplein) en Bloematelier 'de 4 seizoenen' (Piet van Thielplein). Aanvang is om 20.00 uur. TropicanO&U, a ticket to the tropics, laat u de winterse periode snel vergeten!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>