Logo mooilaarbeek.nl
bij vogelvereniging Laarbeek  zijn drie leden, Toon van Bakel, Jos van Kemenade en Gerard van de Akker, met hun vogels wereldkampioen geworden. Een unieke gebeurtenis. De laatste keer dat dit gebeurde is zeker 50 jaar geleden bij de vogelvereniging uit Aarle-Rixtel destijds.   | Fotonummer: ddd025
bij vogelvereniging Laarbeek zijn drie leden, Toon van Bakel, Jos van Kemenade en Gerard van de Akker, met hun vogels wereldkampioen geworden. Een unieke gebeurtenis. De laatste keer dat dit gebeurde is zeker 50 jaar geleden bij de vogelvereniging uit Aarle-Rixtel destijds. (Joost Duppen de Fotograaf)

Wereldkampioenen Vogelvereniging Laarbeek gehuldigd

Beek en Donk - Toon van Bakel, Jos van Kemenade en Gerard van de Akker zijn vrijdag door de burgemeester gehuldigd, omdat zij met hun vogels wereldkampioen zijn geworden. Een unieke gebeurtenis voor de Laarbeekse vogelvereniging. 

De huldiging was voor de drie heren een verrassing. Tijdens de jaarvergadering van de vereniging werden ze overvallen door vrienden, familie, de gemeente en pers. 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>