Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: b40efc
Foto: Joost Duppen
Algemeen

Dorpsraad Beek en Donk houdt Lagerhuisdebat

Beek en Donk - Na in 2017 een geslaagde discussieavond te hebben gehouden over hondenpoep en verkeerssnelheid wil de Dorpsraad Beek en Donk dit jaar weer een avond houden in de vorm van een 'Lagerhuisdebat'.

Dit debat wordt gehouden op donderdag 14 februari in het Ontmoetingscentrum vanaf 19.30 uur. Het leek de Dorpsraad Beek en Donk een goed idee om de burgemeester Frank van der Meijden te vragen om tijdens het Lagerhuisdebat de taak als gespreksleider op zich te nemen. Heel enthousiast reageerde hij: "Dat doe ik".

Ook is de Dorpsraad het afgelopen jaar regelmatig aangesproken op het feit dat het steeds moeilijker wordt vrijwilligers te vinden die zich willen inzetten bij bijvoorbeeld jongeren vervoer naar sportwedstrijden, veilig laten oversteken van kinderen, bardiensten, etc. Daarom ook aan alle bestuurders van scholen, verenigingen en andere organisaties waar vrijwilligers noodzakelijk zijn. Laat je gelden!

En dan de problemen met hangjongeren achter het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Een samenscholingsverbod heeft ze het onmogelijk gemaakt, maar lost dat de problemen op? Samen met alle betrokkenen willen ze het daarover hebben.

Twee onderwerpen staan daarom op het programma:
1. Vrijwilligerswerk kost knaken!
2. Een jeugdhonk dan zijn de problemen opgelost!

Graag wil de Dorpsraad natuurlijk dat er veel mensen gaan mee discussiëren en daarom hopen ze dat de stellingen uitnodigen om mee te doen. Een deskundig panel kiest de beste debater van de avond. Zij hopen op een geslaagde discussieavond waarbij ze tot oplossingen kunnen komen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>