Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Leer omgaan met computer en internet

Beek en Donk - Wil je leren omgaan met computer, internet of social media? Dan is de cursus Klik & Tik iets voor jou. Een bericht sturen, werk zoeken, iets kopen of een afspraak maken bij de gemeente. Je kunt steeds meer regelen via de computer en het internet. Dat is handig maar veel mensen vinden het ook moeilijk.

Heb je nog weinig ervaring met computer of internet? Volg dan de cursus Klik & Tik bij de Bibliotheek. De cursus bestaat uit drie onderdelen, die je achter elkaar of los kunt volgen. In Beek en Donk zijn momenteel weer een aantal plaatsen vrij bij de cursus.

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal acht deelnemers op dinsdagochtend van 10.00 – 11.30 uur in Bibliotheek Beek en Donk. Stap voor stap wordt geoefend op computers van de bibliotheek en iedereen werkt in zijn eigen tempo.

Kosten voor deelname voor leden bibliotheek bedragen €15,00, voor niet-leden zijn de kosten €25,00. Aanmelden kan via het inschrijfformulier in de bibliotheek, via mail contact@bibliotheekdlb.nl of telefoon 0492–323245.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>