Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 5b137e
Foto:
Algemeen

oMase houdt thema-avond: 'Verslavingspreventie voor jong en oud(er)'

Mariahout - De werkgroep Gezondheidsvoorlichting van het Wit-Gele Kruis Lieshout-Mariahout houdt met en voor oMase een thema-avond over dit onderwerp. Bernard van 't Klooster, preventiewerker Novadic-Kentron is al meer dan 15 jaar werkzaam bij deze organisatie, hij geeft voorlichting over en adviseert bij verslavingspreventie.

Er zijn allerlei ontwikkelingen die te maken hebben met gebruik van alcohol (zowel bij kinderen, jongeren en volwassenen), ander druggebruik, XTC-gebruik op dance-evenementen, sociale media, gamen en andere gedragsproblemen. Iedereen is steeds meer vertrouwd geraakt met digitale media, maar ook hierop kun je grip verliezen en in de problemen komen door de druk die dit geeft in je dagelijkse leven. Bernard van 't Klooster wil als deskundige op het gebied van verslavingskunde voorkomen dat mensen in de problemen raken, en als dat toch gebeurt helpen om uit die problemen te komen. In een gevarieerde, interactieve bijeenkomst gaat hij op deze ontwikkelingen in.

Hebt u vragen op dit gebied, stel ze op deze avond. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 5 februari om 20.00 uur in het Buurthuis van Mariahout. Ook niet-leden van oMase zijn hierbij welkom.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>