Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 5bb5c6
Foto:
Kunst en Cultuur

Dwarsfluit koffieconcert tijdens Raadhuispodium

Beek en Donk - Fluitensemble Tutti Flutti bestaat uit fluitisten van de Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning uit Beek en Donk. Vanaf de jaren tachtig en door de jaren heen treedt dit fluitensemble op in een vaak wisselende samenstelling, maar het bestaat altijd uit fluitisten die spelen in het groot orkest van de harmonie.

Tutti Flutti bestaat uit: Marleen Biemans, Linda van Dijk, Willy-Jan van Duijnhoven, Annette Heesakkers, Marianke Hobé, Noek Maas, Suzanne Rooijmans en Linda Staal. Het ensemble speelt originele fluitkwartetten, maar brengt ook speciaal gearrangeerde kwintetten en zelfs een octet (een achtstemmig werk) ten gehore. De muziek is van alle tijden; van klassiek tot modern en van oosterse klanken tot zwoele jazzmuziek. Tutti Flutti speelt onder andere werken van Satie, Bizet, Castérède, Holst, Saint-Saëns en Dille.

Op zondag 10 februari van 11.00 tot 13.00 uur speelt het Fluitenensemble op een Koffieconcert in 't Oude Raadhuis, tussen prachtige schilderwerken van Esma Ates (aquarellen) en van Peter Hoeben (schilderijen). Mocht u op het laatste moment besluiten, dan kunt u zich aanmelden via tel. 0492-462387 (antwoordapparaat) Marga Vastre.

Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Entree en koffie zijn gratis (een financiële bijdrage wordt zeer gewaardeerd). Info: www.oudraadhuis.nl, Heuvelplein 8 te Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>