Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a3683b
Foto:
Evenementen

NLdoet 2019 haken en breien

Beek en Donk - Alexandra Bruines houdt voor het derde jaar op rij het NLdoet haak en brei vrijwilligers evenement. Tijdens dit evenement gaan de vrijwilligers lapjes haken en breien. Van de lapjes die er gemaakt gaan worden, worden lappendekens gemaakt.

De dekens worden uitgedeeld aan kinderen die in opvanghuizen wonen, de deken dient als troost en daarmee heeft het kind iets van zichzelf.

Het haken en breien vindt plaats op 15 en 16 maart van 9.00 tot 17.00 uur bij Howeko, Wethouder Heinsbergenplein 6 te Beek en Donk. Het gebouw is goed te bereiken met een rollator, ook zijn er ruime toiletten aanwezig. Kun je niet de hele dag, dan kom je zolang je kunt of wilt. Of alleen op vrijdag of zaterdag.

Wat moet je meenemen: je eigen haaknaalden of breipennen, stopnaald, schaar en centimeter, leesbril eventueel. Garen is aanwezig. Je krijgt koffie en thee, lunch en garen om mee te handwerken. Ook krijg je natuurlijk een gezellige dag met allemaal mensen die dezelfde hobby hebben.

Vooraf opgeven is wenselijk, dat kan per mail naar alexishaakt@hotmail.com of via Facebook. Wil je nu al beginnen met haken of breien? Mail dan even voor informatie.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>