Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d2e44c
Foto:
Algemeen

Basiscursus fotografie bij Fotoclub 'Objectief'

Beek en Donk - Fotoclub 'Objectief' uit Beek en Donk houdt dit voorjaar een basiscursus fotografie. In de cursus gaat men kijken naar de techniek en de mogelijkheden van de moderne digitale fotocamera. Met deze kennis ga je aan de slag om te leren hoe spannende, interessante en indrukwekkende foto's gemaakt kunnen worden.

Het wordt dus geen 'zitten en luisteren' cursus, maar als cursist ga je aan de slag om het geleerde in de praktijk te brengen en dit tijdens de cursusavond te bespreken. De cursus neemt 8 donderdagavonden in beslag, te beginnen op 14 maart en de volgende data zijn 21 en 28 maart, 4,11 en 18 april en 9 en 16 mei.

Tijdens de cursus gaan cursisten twee zaterdagmiddagen, 13 april en 11 mei, 'op pad' om gezamenlijk foto's te maken. De cursus wordt gegeven in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg in Beek en Donk. De cursus is voor eenieder die de camera beter wil leren kennen om zo de allermooiste foto's te kunnen maken. Aanmelden via h.maas75@gmail.com. Het maximaal aantal deelnemers is 20 waarbij de volgorde van inschrijving geldt. De kosten bedragen €125,00 per persoon, inclusief cursusmateriaal. Tot ziens op de cursus!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>