Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 56c7d0
Foto:
Onderwijs

't Otterke en De Regt genieten samen

Beek en Donk - Als daltonbasisschool heeft 't Otterke samenwerking hoog in het vaandel staan. Hoe mooi is het dan om deze samenwerking te kunnen toepassen tijdens de activiteiten van projectgroep Samen. Afgelopen week hebben de kinderen van groep 6 en groep 8 samen met de senioren van de Regt deelgenomen aan het activiteitenprogramma.

Op maandag stond sjoelen op het programma en op dinsdag was het kienen aan de beurt. Oud en jong hebben genoten van deze gezellige middagen. Ze gaan zeker herhaald worden. Heel veel dank gaat uit naar de vrijwilligers van De Regt die erg hun best hebben gedaan om deze middagen te doen slagen.

Het dialectenfestival voor de senioren van Beek en Donk en de kinderen van 't Otterke op vrijdag was eveneens een groot succes! In gemengde groepjes van jong en oud speelden ze onder leiding van Ton van den Baar een interactieve quiz over dialect. Tonny van de Graft zorgde voor passende muzikale ondersteuning en iedereen kreeg wat lekkers. Het was een geweldige activiteit met veel plezier voor jong en oud. Hartelijk dank voor de organisatie en graag tot een volgende keer.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>