Flamingo's A3 met sponsor Harold en Dion Vereijken

Flamingo's A3 behoudt aansluiting met nummer 1

Mariahout - De junioren A3 wordt dit jaar gesponsord door Harold Vereijken Gereedschappen en Verhuur. Harold en Dion Vereijken zijn al jarenlang trouwe sponsor van Flamingo's Senioren 2. Dit jaar speelt er helaas maar 1 seniorenteam de gehele competitie en is er een zondagteam dat alleen de binnen competitie speelt. Dit jaar dus geen seniorenteam in de shirtjes van Harold Vereijken Gereedschappen en Verhuur, maar een juniorenteam dat nog steeds in de race is voor het kampioenschap.

Afgelopen zaterdag speelden de junioren A3 tegen Rooi A2. In de eerste helft wordt door beide ploegen zeer fel gespeeld. Flamingo's mist veel kansen waardoor na 10 minuten nog steeds 0-0 op het scorebord staat. Lotte opent de score maar Rooi vindt snel de aansluiting. De eerste helft is spannend maar de dames van Flamingo's blijven fel en weten de kansen steeds beter af te ronden waardoor de ruststand 5-3 is, in het voordeel van Flamingo's.
Flamingo's komt fris uit de kleedkamer en blijft hard werken om de voorsprong uit te breiden. Met nog 10 minuten te spelen is de tussenstand 10-3. In de eindfase weet Rooi de korf weer te vinden en weten zij nog 3 keer te scoren. Deze eindsprint mocht niet meer baten en het harde werken van Flamingo's wordt beloond: de eindstand is 10-6.